Passion, talang, engagemang, samarbete och framför allt Familj: ett familjeföretag.

Så grundades Fra-Ber 1992.

Fra-Ber kommer från en stor passion för bilrekond och framför allt från Francos idé att skapa ett företag som kan sälja viktiga produkter för att förenkla rengöring av olika typer av ytor enkelt. Denna entreprenöriella och djupt kreativa idéer kommer från några upplevelser som Franco Berton levde under sin barndom och tidiga ungdom. Det var just under denna tid som han först hjälpte sin far i sitt jobb att tvätta och rekonda bilar och sedan som chef för bilproduktavdelningen i en berömd stormarknadskedja. Det var just under den här senaste upplevelsen som Franco inspirerades att skapa innovativa produkter för rengöring och rekondprodukter för bilar, för att möta de ständigt ökande och specifika kraven hos allmänheten. Så fylld av en stor anda av förändring började han sin karriär som kemist och under denna process skapade han några av de mest kända formuleringarna som fortfarande ligger till grund för Fra-Bers kärnverksamhet, patenterade över tiden för att skydda dem från konkurrenter.

"Jag kommer aldrig tröttna på att upptäcka nya marknader och träffa nya kunder" och sedan igen "Varje dag uppmuntrar jag mitt team att forska, besöka kunder och tillhandahålla en professionell service" Fra-Ber försäljningschef.

Fra-Ber idag är en stor grupp som verkar i över 80 länder och exporterar 60% av sin produktion tack vare det förtroende som kunder över hela världen har lagt till ett företag som aldrig ger upp uppfinningsrikedom, främjande av idén att innovationer aldrig ska ta slut. .

Detta har varit möjligt tack vare intuitionen att sätta en person med resekänsla, nyfiken på allt som är ”annat” både kulturellt och geografiskt, som ansvarar för avdelningen. Incitamentet var att upptäcka nya platser medan resultatet kontextuellt var att öppna nya marknader och träffa nya kunder.

Fantastiska resultat, fantastiska mål, uppnådda tack vare ett team med ett starkt internationellt avtryck, bestående av människor som tror på samarbete och som kan se alla de möjligheter som finns framför dem.

"Fra-Ber är som en person: professionell, uppmärksam på innovation och förtroende." Marketing & Advertising Director.

Hur skapar du ett reklamprojekt med ett nytt och fängslande tilltal, som syftar till kontinuerlig expansion som ett resultat av implementeringen av sortimentet som Fra-Ber erbjuder?

Följ oss på Facebook