Grease monkey Auto Parts AB är importör och grossist för den Nordiska marknaden för Fra-Ber med lager och kontor i Skövde.

Fra-Ber designade sina produkter baserat på en analys av efterfrågan på marknaden. Målet är att erbjuda rengöringsprodukter för ett brett spektrum av sektorer: från fordonsindustrin till den nautiska, även vård och rengöring av hemmet eller mer professionella marknader som industriell städning.

Den första garantin som Fra-Ber erbjuder sina kunder är förlängningen av hela produktionscykeln, som sker helt inom företaget och varje steg fokuserar på kvalitet, fokuspunkten för varje drifts- och tillverkningsfas, från företagets kärna. : ett internt laboratorium som samlar in information direkt från fältet och bearbetar den omedelbart och förvandlar den till formler. Tillsammans med labbet har Fra-Ber varje område specifik utrustning som krävs för att övervaka både inkommande och utgående material, från produktion till införande av material i plastdunkar, förpackning och utförande av viktiga kvalitetstester för att lansera produkter av högsta kvalitet på marknaden. Med detta i åtanke avser Fra-Ber att ständigt förbättra sitt avancerade produktionshanteringssystem för att i allt högre grad möta kundernas krav.

Fra-Ber fokuserar ständigt på innovation, vilket innebär att inom företaget ständigt uppmärksammas FoU - ursprunget och målet för hela vår verksamhet. Vi har ett avancerat internt forskningscenter som vi utmanar varje dag: förvandla varje idé till en produkt som används för rengöring och skötsel av bilar, motorcyklar, båtar och huset effektivt och pålitligt.

Denna dagliga utmaning måste leda till produkter som är det påtagliga resultatet av en perfekt organiserad intern struktur som leds av en strategisk övergripande vision, så att ingen aspekt förbises.

Vi fokuserar ständigt på framsteg och innovation när det gäller produkter och material. Våra forskningsprocesser är strukturerade i studier och analyser. Vi gillar att basera våra antaganden på framtiden på den värdefulla bakgrund vi har som företagstillgång. Efter varje analyssteg omprövas resultaten kritiskt, i ett sammanhang där erfarenheter värderas och utbyts. Detta är det enda sättet vi kan utveckla avancerade standarder och uppfylla nya krav inom rengöring, hygien och energibesparingar.

Fra-Ber har en omisskännlig italiensk stil. En av Fra-Bers huvudsakliga uppdrag är att söka innovativa lösningar inte bara när det gäller produktformulering utan också estetiskt. Just av den anledningen letar företagets marknadsavdelning ständigt efter originalinmatning för varje artikel för att göra det unikt på marknaden i alla dess aspekter: material, former, teknik, design, förpackning ... allt tillverkas i Italien. Dessutom stöds marknadsavdelningen av ett team av kommunikationsexperter som behandlar all information för att lansera produkter på marknaden så bra som möjligt genom att planera och välja de lämpligaste kommunikationsmedlen som främjar Fra-Ber bland allmänheten.

Fra-Ber är stolt över sina skapelser och skyddar dem genom att patentera och försvara sitt produktsortiment. Dess mest kända patenterade produkter inkluderar:

• Aktiv-E, ett sortiment av bilvårdsprodukter med aktiva enzymer.

• Brilliant UV-vax och Euroflu UV frostskyddsmedel med UV-sublimatorer.

• Marta La Farfalla och Bean, bilfräschare med upphovsrättsskyddad design.

Följ oss på Facebook