VDA-TYSKA BILINDUSTRIFÖRBUNDET

PRODUKTERNA HAR TESTAS FÖR ATT MINSKA RISKER.

Evo Enzymes Fra-Ber Line uppfyller kraven i VDA (Verband Der Automobilindustrie). Den Tyska sammanslutningen för bilindustrin, bland vilka medlemmarna är också de viktigaste tyska biltillverkarna, inklusive Audi, Mercedes, Porsche och deras leverantörer.

Klass A som erhålls från Fra-Ber-produkterna är synonymt med bättre skydd för de ömtåliga delar av bilen som galvaniserade- och aluminiumdelar.

ALLMÄNNA PROV

Evoenzymlinjen är testad för att minska risken för korrosionsskador på de olika komponenterna och bilens kaross genom externa laboratorietester på specifika ytor, såsom dekorativa aluminiumytor eller galvaniserade bultar. En yta ansågs resistent när inga synliga skador eller korrosion finns. Alla marknadsförda Evoenzymes-produkter har genomgått dessa tester.

DE VDA-KOMPATIBLA PRODUKTERNA

Dessutom har många produkter från Evoenzymes-serien för användning utanför fordonet den gröna stämpeln "VDA of Klasse A", denna riktlinje sprids för att mer effektivt undvika skador på fordonen som tvättas genom att föreslå en direkt balans mellan biltvätt. , fordons- och kemiska rengöringsmedel . Produkterna utvärderas med avseende på deras aggressivitet och korrosiva effekt på känsliga typer av ytskydd vid höga temperaturer.

GILTIGHET OCH OMFATTNING VDA

VDA-publikationen gäller följande:

-Manuell självbetjäning och högtryckstvättar.

-Gantry biltvättar.

-Tunnel biltvättar.

-Komponenter för tvätt.

KRAV PÅ TVÄTTMEDEL ENLIGT VDA

Produkten har genomgått tester för att minska risken för korrosionsskador på bilens komponenter och kaross. Produkterna utvärderas med avseende på deras aggressivitet och korrosiva effekt på känsliga typer av ytskydd vid höga temperaturer. Rengöringsprodukten är godkänd med VDA-försegling , när den behandlade ytan, enligt riktlinjerna, är resistent mot korrosionsskador och optisk försämring.

SPECIFIK ANVÄNDNINGSOMRÅDE: MANUELL SJÄLVSERVICE OCH HÖGTRYCKSVÄCKOR (ENLIGT VDA)

Det är viktigt för kunden som köper en produkt med VDA-märkningen att veta att det, eftersom det är i en "självbetjänings"-miljö, är omöjligt att i förväg bestämma läggningstiden för produkter som "flugborttagare" eller "fälgrengörare" som sprayas före tvätt. .. Det är viktigt att se till att du har en VDA klass A-sigill, såsom Evoenzymes-produkter.

VDA godkända produkter

Följ oss på Facebook