FRAKT OCH LEVERANS

Fri frakt på beställningar över 2000 kr. Vid beställningar under 2000 kr tillkommer frakt på 95 kr ex moms.

RETURER

Vid retur av vara ber vi Er att maila retur@greasemoney.se eller ringa +46(0)703-111880
Behöver Ni en ny returfraktsedel, kontakta oss så skickar vi en till Er. Vänligen kontakta vår kundtjänst för mer information.

BETALNINGSALTERNATIV

Enkla och säkra betalningar! Alla våra betalningssätt är säkra och vi nyttjar bara betrodda betalningsleverantörer så som Visa, MasterCard, banköverföring och Swish

KÖPVILLKOR

1. KÖP

Vid beställning träffas avtal om köp först när Grease Monkey Auto Parts AB bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. Orderbekräftelsen genereras automatiskt av vår databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i till exempel angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Vi ingår endast avtal med myndig person (18 år).

Grease Monkey Auto Parts AB

har ägande- och återtaganderätt till samtliga varor tills dess att fullständig betalning har erlagts från kund.

3. LEVERANSER - LEVERANSTID

Lagerförda varor i butiken levereras inom 2-5 arbetsdagar. Ligger produkterna på vårt externa lager levereras de inom 2-5 arbetsdagar. Beställningsvaror har en leveranstid på 1-4 veckor. Det framgår på alla produkter hur snabbt du kan få din leverans. Vi kontaktar alltid alla personer som beställt en beställningsvara med ett exakt leveransbesked. Meddelande om eventuella avvikelser från den normala leveranstiden eller den information som finns på vår hemsida, får du i samband med orderbekräftelsen. Du har då givetvis rätt att avstå alternativt ändra din beställning.

Frakt med DHL eller DSV

Vi skickar normalt produkterna till närmaste DHL servicepoint alternativt direkt till företagskunder mot tillägg.

Skadat gods
När Ni tar emot Ert gods är det viktigt att Ni omedelbart besiktigar paketet. Skulle emballaget vara skadat så meddelar du detta direkt till ditt transportör alternativt den lastbilschaufför som levererat paketet. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Se till att få en bekräftelse på att ditt gods är skadat.

Ej utlösta order
Löser du inte ut ditt paket är vi tvungna att debitera dig 2x gällande fraktpris + 200 SEK i administrationskostnader.

VAR NOGA MED ATT TYDLIGT ANGE DITT NAMN, ORDERNUMMER, ADRESS OCH TELEFONNUMMER. BIFOGA KVITTO OCH ETT KOMPLETT KONTONUMMER NÄR DU SKICKAR TILLBAKA EN VARA TILL OSS.

Pengar tillbaka?
Ange din bank och kontonummer inklusive clearingnummer. OBS! Om du handlat på FAKTURA ska denna betalas i ursprungligt skick. Pengarna återbetalas till kontot du angivit.

7. ÅNGERRÄTT

Du har ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen. Om du vill utnyttja din ångerrätt ska du lämna eller sända ett meddelande till oss om detta inom 14 dagar från den dag då du tagit emot varan eller en väsentlig del av denna. Varan ska lämnas eller sändas tillbaka till oss i väsentligen oförändrat skick. Du står själv för returfrakten och vi kommer inom 30 dagar från det att vi tagit emot varan att betala tillbaka köpeskillingen.

Om du INTE använder vår returfraktsedel ska paketet skickas som ett företagspaket. OBS! vi kan inte ta emot andra paket än företagspaket.

Följ oss på Facebook